15 березня – День відкритих дверей

10 березня доцент Рудник А.М. відвідала ЗОШ №128, де разом з керівництвом школи, провела лекцію – співбесіду з учнями 10-А та 11-А класів на тему “Лікарські властивості харчових рослин”. Учні та вчителі цих класів отримали інформацію щодо умов вступу до НФаУ. А потім були запрошенні відвідати університет 15 березня 2015 року під час “Дня відкритих дверей НФаУ”.
15 березня доцент Рудник А.М. під час Дня відкритих дверей зустріла 5 учнів 10 та 11 класів ЗОШ №128, які були зареєстровані представниками приймальної комісії НФаУ. Після отримання інформації про вступ до НФаУ вони відвідали музей НФаУ, аудиторії та кафедри університету.
На кафедрі фармакогнозії для учнів цієї школи доцентами Рудник А.М. та Красніковою Т.О. проведено екскурсію кафедрою, під час якої учні були ознайомлені з колекцією гербарних зразків лікарських рослин, музеєм, класами та аудиторіями кафедри. Учениці школи Братушкіна Марія та Кравченко Поліна виявили бажання стати студентами НФаУ (мають батьків провізорів).
IMG_3669

IMG_3672
15 березня доцент Краснікова Т.О. під час Дня відкритих дверей для учнів шкіл, медичних училищ та коледжів, а також їх батьків, провела екскурсію кафедрою фармакогнозії. Вони були ознайомлені з колекцією гербарних зразків лікарських рослин, музеєм, класами та аудиторіями кафедри.
IMG_3637

IMG_3642

IMG_3650

Print Friendly, PDF & Email